Vårt tjänsteutbud

Det är självklart din verksamhet och dina behov som bestämmer hur vårt samarbete kommer att se ut. Är ditt företag litet och din kunskap om ekonomi stor räcker det kanske med att vi granskar ditt arbete och är behjälpliga någon gång om året.

Med de allra flesta av våra kunder samarbetar vi om så mycket mer än ovanstående. Grunden till ett framgångsrikt företagande är att skapa lönsamhet och det är det du ska ägna din tid åt och vi ska hjälpa dig att nå dit.

Ett bra exempel på samarbete är när du fakturerar dina kunder själv och får kontinuerlig uppföljning från oss om din lönsamhet, hur mycket pengar du har till förfogande och rådgivning i viktiga frågor.

 

Vi kan bokföring

Ett framgångsrikt företag kräver en stor arbetsinsats, och det gäller att lägga tiden på det du är bäst på. Vi är bäst på att administrera mindre företag och ge dig som kund bra beslutsunderlag för att kunna utveckla din verksamhet. Självklart ser vi också till att du följer och upprättar din bokföring efter de lagar och regler som gäller.

Oavsett om du är i startgroparna för ett nytt företag eller driver ett väletablerat bolag kan vi finnas till hands. Antingen för att förbättra era befintliga rutiner eller för att skapa nya och hjälpa ditt företag att ta nästa steg.

Vill du ha hjälp med en tjänst, eller bara veta mer?

Prata med oss så berättar vi gärna mer.

Mikael Gustafsson, Auktoriserad Redovisningskonsult

0470-260 90  

mikael@persson-thorin.se