Ett bra samarbete med din redovisningsbyrå bygger på god kommunikation.

I vårt serviceavtal ingår fri support. Kontakta oss så ofta du vill för att ställa frågor eller boka en tid för ett möte, helt utan extra kostnad. Vi vill veta mycket om din verksamhet och de utmaningar du står inför, då kan vi göra ett bättre jobb, därav vårt serviceavtal.

 

Utnyttja din redovisningsbyrå maximalt

Om redovisningsbyrån tar betalt per timme för dina frågor blir det gärna att man väntar med sin fråga eller i värsta fall inte frågar alls på grund av att det tillkommer en okänd kostnad för svaret på frågan. Så vill vi inte ha det!

Därför erbjuder vi vårt serviceavtal till en väldigt förmånlig månadskostnad. Allt för att du ska vilja berätta, och fråga oss, innan du agerar. Det är då vi kan göra skillnad. Alla frågor som inte kräver utredning och som är förknippade med ditt befintliga företag ingår i serviceavtalet. Även möten med oss ingår, om du istället föredrar det.

Har du en mer komplex fråga där vi behöver samla in information eller läsa in oss på området så ingår det ej i serviceavtalet utan då lämnar vi gärna ett kostnadsförslag till dig istället.

Redovisningskonsult Mikael Gustafsson - bokföring i Växjö

Vill du ha hjälp med en tjänst, eller bara veta mer?

Prata med oss så berättar vi gärna mer.

Mikael Gustafsson, Auktoriserad Redovisningskonsult

0470-260 90  

mikael@persson-thorin.se