Intervju med Gransholms Bruks Fastigheter AB

 

Varför blev ni kunder till Persson & Thorin?

När vi först träffade Kalle & Petter på Persson & Thorin fattade vi snabbt tycke för dem och fick ett sympatiskt bemötande. Tajmingen var bra då vi sökte en smidig och effektiv byrå som kunde hjälpa oss efter att vi sålt vårt tidigare industriföretag. Sedan innan har vi erfarenhet av ett flertal olika redovisningsbyråer så vi visste vad vi var ute efter. Vi hade klart för oss att vi inte ville anställa egen personal utan sökte en kompetent partner som vi kan växa med och det fann vi hos Persson & Thorin.

Hur har relationen med Persson & Thorin underlättat för er att driva företagen?

Ekonomiarbetet är smidigt och effektivt, bra att byrån har flera medarbetare så att vi alltid kan få svar. Persson & Thorin känner vår verksamhet väldigt väl vilket är tryggt när vi inte är på plats och vi slipper oroa oss för att något inte ska fungera. Vår verksamhet har mer intensiva och mer lugna perioder och då är det väldigt bra att ta hjälp med ekonomin istället för att ha en egen anställd.

Vad har fungerat särskilt bra?

Konsultationsbiten har fungerat särskilt bra. Bekvämt att de är så insatta i den dagliga driften och att de har spetskompetens. Allt är smidigt och håller bra kvalitet. Att de dessutom håller en väldigt hög tillgänglighet är något vi uppskattar.

Vad önskar ni kan fungera bättre?

Egentligen bara småsaker, engångsmisstag som snabbt rättats till men det har bara hänt ett fåtal gånger. Vi möts alltid av ett leende och en positiv attityd. Känns som vår relation präglas av snabbhet, ärlighet och gott samarbete, och det uppskattar vi!

Hur har vi på Persson & Thorin påverkat er och era företag?

Ni är nyfikna och med på noterna vad vi än hittar på och vi får ett bra stöd i beslutsfattandet. Upplever att ni har en pragmatisk inställning där vi fokuserar på nyttan. Det känns som att ni arbetar mot samma mål som vi gör, att ni vill att det ska gå bra för oss. Vi har rekommenderat er vid ett flertal tillfällen till andra företagare.

Hur upplever ni att kompetensen är hos oss?

Djup och bred kompetens, vi upplever ett engagemang från hela byrån. Om det är något vi behöver hjälp med vänder vi oss vanligen först till er och det är bra att ni hjälper oss vidare även om det ibland innebär hjälp från någon utanför er organisation.

Hur upplever ni att dialogen fungerar med Persson & Thorin?

Ni förklarar så att vi förstår och vi får svar snabbt, ibland förvånansvärt snabbt. Bra att olika konsulter kan hjälpa till om vår huvudkontakt är upptagen med något. Vi upplever att ni är proaktiva och vill vårt bästa även om det kanske kan utvecklas ännu mer. Men proaktivitet kräver ju engagemang från båda parter och kanske kan vi tillsammans utveckla det spåret än mer.

Vilket helhetsbetyg vill ni ge Persson & Thorin?

10 av 10. Helt enkelt för att vi är mycket nöjda och det är få saker som vi upplever kan fungera bättre.

Hur stor är sannolikheten att ni är kvar som kunder om ett år?

Väldigt hög, i så fall måste det hända något allvarligt som kan motivera ett byte.

 

Tack för att ni är kunder till oss! //Persson & Thorin